Duyuru

Şiddete Karşı Toplumsal İttifak Çağrısı

Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (UM:AG) tarafından yürütülen 29. Adalet ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Şiddetsiz Toplum Derneği’nin (ŞTD) İnsana, Hayvana ve Çevreye Yönelik Şiddete Karşı Toplumsal İttifak Çağrısı başlıklı etkinliğindeki söyleşi programına yönetim kurulu başkanımız Ali Apaydın Felsefe Kültür Sanat Derneği adına Hayvana Karşı Toplumsal İttifak Nasıl Sağlanır ve Sürdürülür? temalı konuşmasıyla katılacak.

Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nın her yıl düzenli olarak sürdürdüğü Adalet ve Demokrasi Haftası etkinlikleri bu yıl 24-31 Ocak tarihleri arasında 29. kez gerçekleştiriliyor.

Etkinlik katılımcıları arasında bulunan Şiddet Toplum Derneği’nin 29 Ocak Cumartesi günü düzenleyeceği İnsana, Hayvana Ve Çevreye Yönelik Şiddete Karşı Toplumsal İttifak Çağrısı başlıklı söyleşisi Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi Sabahattin Ali Konferans Salonunda saat 17.00’da başlayacak.

Aziyme Arıkan ve Erdal Gülöz’ün sunuculuklarını yapacağı söyleşiyi psikolog Şenay Ölmez yönetecek. Şiddetsiz Toplum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Sümer’in açılış konuşmasıyla başlayacak olan söyleşide Eğitim-Sen Genel Başkanı Prof. Dr. Nejla Kurul İnsana Karşı Toplumsal İttifak Nasıl Sağlanır ve Sürdürülür?, Felsefe Kültür Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Apaydın Hayvana Karşı Toplumsal İttifak Nasıl Sağlanır ve Sürdürülür? ve çevre hukukçusu Av. Süleyman Çetin de Çevreye Karşı Toplumsal İttifak Nasıl Sağlanır ve Sürdürülür? temalarına odaklanacak.

29. Adalet ve Demokrasi Haftası etkinliklerinin genel programına buradan ulaşabilirsiniz.