Duyuru

Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun!

Dün gerçekleşen, merkez üsleri Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan ve başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Adıyaman ve Kilis olmak üzere birçok kentimizde yıkımlara yol açan depremler sonucu ne yazık ki büyük can kayıpları yaşıyoruz. Halen enkaz altında yaşama tutunmaya çalışan çok sayıda yurttaşımız mevcut. On binlerce yurttaşımız da evlerinden uzakta kış aylarında bu felaketle baş etmeye çabalıyor ve binlerce evcil hayvan ile sokakta yaşayan hayvanlar da biz insanlar kadar yaşamak için mücadele ediyor.

Ülkemizin karşılaştığı bu büyük felaket sürecinde FKSD olarak devam etmekte olan tüm etkinliklerimizi ikinci bir açıklamaya kadar erteliyoruz. Bu süreçte hayatını kaybeden yurttaşlarımızı saygıyla anıyor, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabır diliyoruz.

Bu süreçte bölgede yardım bekleyen yurttaşlarımız ile biz insanların yardımına muhtaç hayvanlar için yoğun bir özveriyle mücadele eden arama kurtarma ekiplerine, sağlık personeline ve kurtarma çalışmalarına destek veren gönüllü yurttaşlarımıza destek olmak için üyelerimizi, resmi kurum ve kuruluşlar ile AKUT ve AHBAB gibi güvenilir sivil toplum örgütlerinin bağış kampanyalarına destek olmaya çağırıyoruz.

Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun…

FKSD Yönetim Kurulu