Duyuru

Akademia X: Nietzsche metinleri

Kuruluşumuz sonrasında ilk etkinliğimiz olan Akademia Atölyesi, onuncu bölümünde  Friedrich Wilhelm Nietzsche metinlerinin irdelenmesiyle devam ediyor.

Son başvuru tarihinin 28 Aralık 2021 olarak belirlendiği atölyenin ilk oturumu 5 Ocak 2022 günü dernek ofisimizde gerçekleştirilecektir.

Eserlerinin birbirinden oldukça uzak düşünce haritalarında yer alan yorumları kadar yaşadığı hayat üzerinde de pek çok sansasyonel tartışmaların konusu olması bakımından günümüzde de yoğun bir ilgi görmeye devam eden ünlü filozofun İyinin ve Kötünün Ötesinde, Böyle Buyurdu Zerdüşt, Ahlakın Soykütüğü Üzerine eserleri üzerinde özel olarak durulacak olan atölyede, filozofun diğer eserlerinden bazı bölümlerin irdelenmesi de gerçekleştirilecektir.

FKSD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Apaydın’ın moderasyonunda yürütülecek olan atölyede, ayrıca filozof üzerine çalışmalar yapan akademisyenlerin de özel sunumları yer alacaktır.

24 katılımcı üzerinden yürütülecek olan atölyeye katılım için Akademia’nın daha önceki bölümlerinde yer alan katılımcılara öncelik verilecektir.

Başvurularınız için e-posta adresimiz üzerinden tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.